Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche este o terapie holistica si noninvazivă si de scurtă durată.

Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche oferă rezultate imediate şi permanente pentru probleme grave si vechi de sanatate dar si pentru renunţarea la fumat şi la consumul de alcool, ajuta la controlul greutatii/obezitatii si stresului. 

Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche are la bază principii din medicina tradiţională orientală  izvorată din acupunctură, iar  întregul corp, organele şi ţesuturile corespund punctelor reflexogene ale urechilor si sunt reprezentate în mod simetric, pe pavilioanele urechilor.

Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA „prin această tehnică se pot depista peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice” completează specialistul.

Cu ajutorul unui aparat laser electropunctor, terapia poate dura 15-20 minute. Prin implusuri electrice si laser la nivelul urechii se activeaza punctele reflexogene auriculare.

Ce se invata:

– Reflexoterapie auriculara

– Auriculoterapie cu laser electropunctor

– Acupresura pe ureche cu bilute magnetice, pioneze speciale sau seminte speciale (Vacaria) pe punctele auriculare: anestezie dentara, foame, sete, fumat, dureri de spate coloana vertebrala, stomac, ficat rinichi, suprarenale etc.

Bonus: Identificarea,mutarea si fixarea „Punctului de asamblare” si Tehnici de eliberare emotionala!

Se ofera Diploma de participare

Pret curs 100 Euro.

Program cursuri: orele  10.00 – 15.00 sau 16.00 – 20.00.

Pentru persoanele interesate sa fie certificate pot sa invete reflexoterapia plantara ( talpa), palmara si auriculara (ureche) iar in urma promovarii examenului de absolvire se elibereaza Certificat de absolvire, program specializare Modul Terapie zonala.

Locuri limitate.

Informatii si inscrieri:
📞 0724 395 645 / 0729 449 066
📧 [email protected]
📧 [email protected]
http://vindecativiata.ro; www.terapiialternative.ro

Va asteptam cu drag!

Editează articolul