BIOREZONANTA – DIAGNOZĂ BIO-INFORMAȚIONALĂ (scanare spectrală non-lineară a câmpurilor electro-magnetice biologice)

Cabinet de Terapii Alternative te așteaptă cu o oferta de nerefuzat.

TESTARE ȘI TRATAMENT pentru regenerare celulară cu cel mai performant aparat de ultimă generaţie de medicină cuantică Hunter GR din gama analizoarelor  NLS pe principiul rezonanţei electro-magnetice care analizează și tratează/regenerează NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor, celulelor, ADN-ului, cromozomilor, etc.

Funcțiunile de diagnoză prin biorezonanta magnetică și terapie de reechilibrare energetică constă în transmiterea către zonele afectate a semnalelor „corectoare” (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie). urmare a recepţionării acestor semnale, sunt stimulate procesele de vindecare, procese care vor continuă şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea tratamentul cu biorezonanta într-un set de minim 5 ședințe la un interval de 3-5 zile. în funcţie de răspunsul fiecărui pacient.
Corpul uman este un agregat format dintr-un număr imens de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare.

Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar celulele sângelui se reînnoiesc cam 100 de milioane pe minut.

Aparatul Hunter GR are principiu de funcționare analiză cuantică a rezonanței magnetice și implică inovații de tehnologie avansată din medicină, bio-informatică, inginerie și din alte domenii. Folosind medicină cuantică baza teoretică, acest echipament electronic colectează câmpul magnetic slab al celulelor corpului uman, îl analizează și determina starea de sănătate a persoanei testate, principalele sale probleme, scoțând în evidență recomandări standard de prevenire a bolilor.
Aparatul este din ultima generație și are capacitatea de a scana și diagnostica emisia energetică a întregului organism uman, de la aparate și sisteme până la nivel celular și cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este de cca 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, până la 85%.

Prin această terapie se  analizează și remediază din aproape în aproape 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnostichează peste 4000 de tipuri de boli.

 

meta terapie

imgnf

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:
Aparat cardio-vascular: inima, arteră aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare- Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat și vezică , pancreas
Aparat urinar și reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvoltă alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).
Care sunt AVANTAJELE metodei?
• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetică este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
Metodă este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repetă ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
Se evaluează stresul acut sau cronic.
Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
• Chiar şi când boală este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctură, etc). Se pot aplică terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.

Iniţial este recomandată o evaluare globală a întregului organism pentru depistarea tuturor proceselor patologice, inclusiv a celor subclinice, ulterior durata şi implicit costul şedinţelor vor scădea. Necesitatea reluării tratamentului pentru anumite zone depinde de reactivitatea proprie a organismului, de capacitatea de recuperare și vindecare.

  • EVALUARE GLOBALĂ (întreg organismul + parametrii biologici principali) + prima ședința de TRATAMENT (aprox. 2 ore).
  • EVALUARE PARȚIALĂ (anumite zone,  organe)

Reduceri 20 % pentru pensionari, studenţi, alte categorii