Investeste inteligent in tine!

NEW!  Curs Tehnician asistenta sociala

Inscrie-te acum la cel mai eficient curs care sa te directioneze  sigur si usor spre o cariera de succes in asistenta sociala!

Cum poti deveni Tehnician in asistenta sociala?

Cursul de calificare Tehnician asistenta sociala (Bucuresti) Cod COR 341201 sau Cod N.C.: RO/04/0923/213  pregateste profesional Tehnicieni in domeniul asistentei sociale. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Cursul se desfasoara online este usor accesibil prin aplicatia ZOOM, este interactiv si fara deplasari. Cursul ofera participantilor o abordare 100% practica, se adreseaza atat absolventilor de studii medii cat si absolventilor de superioare care doresc sa investeasca in propria persoana, doresc sa isi infiinteze propria firma sau să se angajeze efectuand activitati specifice domeniului de activitate.

Accesul participantilor la cursul interactiv este facilitat de aplicația ZOOM, nefiind necesare deplasarile. In cadrul intalnirilor online cu lectorul, cursanții vor parcurge toți pasii necesari pentru a deveni buni profesionisti. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa cunoasca si sa practice meseria de Tehnician in asistenta sociala. Tematica cursului prezinta informatii privind evaluarea cazului, consilierea  beneficiarului, intocmirea dosarului de caz si evaluarea pe parcurs a reintegrarii psiho-sociale a beneficiarului de asistenta sociala

Certificare: In urma absolvirii examenului final, cursantii vor intra in posesia certificatelor de calificare Tehnician asistenta sociala, Nivel IV, cu  Certificat de calificare 1080 ore. Certificatul de calificare este insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat cu prezenta fizica (Bucuresti) sau ON LINE, sau la sediile firmelor/institutiilor interesate de achizitionarea cursurilor pentru personalul angajat.

Cursantii beneficiaza de materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului. Program flexibil in functie de solicitari. Ne adaptam cerintelor dvs.

Cui se adreseaza cursul: acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa practice activitatea si sa  cunoasca particularitatile meseriei de Tehnician in asistenta sociala.

COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII CURSULUI:

 1. Competențe de comunicare (verbală și scrisă)
 2. Competențe analitice și de cercetare
 3. Competențe digitale
 4. Managementul timpului
 5. Arhivarea documentelor
 6. Respectarea confidențialității în asistență socială și respectarea legislației cu privire la protecția datelor cu caracter personal
 7. Planificarea activităților
 8. Respectarea drepturilor omului, a demnității umane și a egalității de șanse
 9. Respectarea și aplicarea legislației din domeniul asistenței sociale

Tehnicianul asistenta sociala are menirea de a soluționa cazurile de abuz, maltratare sau neglijare. Pentru aceasta, asistentul social are nevoie de anumite aptitudini, cum ar fi: dragostea pentru copii și tact psiho-pedagogic, creativitate și imaginație, precum și abilități de comunicare verbală și nonverbală sau abilitatea de a stabili relații bazate pe încredere reciprocă. Acte necesare inscrierii: Diploma Liceu/BAC, CI, Certificat de nastere/casatorie.

 • Program incepere cursuri:
  • din 19 Aprilie 2024 orele 17.30
  • din  31 Mai 2024

Cursuri de week-end sau in cursul saptamanii in functie de solicitari. Pret promotional pentru inscrieri pana la data de 10 februarie

 Acte necesare inscrierii: CI, ACT studii Diploma Liceu, Certificat de nastere/casatorie. Pentru fiecare persoana recomandata si inscrisa la curs aveti reducere 5% din pretul cursului. Pentru inscrieri la curs intre 5-15 persoane aveti reducere 10% din pretul cursului, si mai mult de 15 persoane inscrise la curs aveti reducere 15 % din pretul cursului. Va asteptam cu drag la cursurile noastre!

Contact: 0724 395 645 / 0747 833 069 [email protected] www.maranca.ro;

Model Certificat de calificare:

Nou model de Certificate de Absolvire conform Hotararii de Guvern Nr. 474/2022 din 6 Aprilie 2022 - Atelierele ILBAH