Rugaciuni pentru astazi si acum

maica D

Sa incepem cu acea curatare a sufletului nostru si sa traim fiecare clipa a lui ACUM gandind pozitiv,  fara a mai trai in trecut din amintiri, ura, frustrare, nemultumiri. Sa ne bucuram de clipa ACUM cu cat mai multa iubire neconditionata,  sa incercam  sa nu  mai fim critici cu cei din jurul nostru, si fara sa le mai controlam viata,  sa ne retragem in interiorul nostru caci acolo vom gasi ADEVARUL, si nu in exteriorul nostru.

Sa spunem in gand de sute de ori:

 • Ma iubesc,
 • Ma iert,
 • Ma binecuvantez
 • Ma eliberez in lumina
 • Sunt lumina din lumina lui Dumnezeu

Sa aveti o zi plina de lumina si iubire in suflet!

Afirmatii pozitive

Afirmatii pozitive care va pot schimba viata in bine. Le puteti repeta de foarte multe ori in gand.

 • Imi pare rau, Iarta-ma, Multumesc, te iubesc!
 • Mă iert, ma iubesc, mă binecuvântez, ma eliberez in lumină, sunt lumina din lumina lui Dumezeu!
 • Doamne prin tine ii iert pe toti cei care mi-au gresit,
 • Doamne prin tine ii rog pe cei cărora le-am gresit sa ma ierte,
 • Doamne prin tine ma iert pe mine.
 • Ma iert, ma iubesc, ma accept asa cum sunt!

IisusRugaciune de curatare foarte puternica cu efect imediat

Doamne Dumnezeule, Tatăl Ceresc, Creatorul Cerului şi al pământului, Facă-se voia ta, precum in cer si pe pământ,

Eu…….(numele de botez), mă prezint in trup de lumina Hristic in faţa Tatălui Ceresc şi te rog Doamne, in numele Domnului Iisus Hristos, să se curăţe, sa se dezlege, să se anuleze şi să se elibereze in lumina, toate programele negative, juramintele, gândurile negative, blestemele, farmecele, amintirile dureroase, …………………………………… etc de la…….(numele) din această viaţă, din toate dimensiunile până la esenţa fiinţei mele. Mulţumesc Doamne. Aşa este, aşa va fi. Mulţumesc Doamne.

Meditatie de energizare si vindecare rapida

Eu, […SPUNETI-VA NUMELE… ] sunt o fiinta de Lumina!

Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce ince mai multa Lumina si din ce in ce mai multa energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza in totalitate de la mine, din trupul, mintea si sufletul meu orice forma de energie negativa.

Meridianele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure, mai stralucitoare si mai incarcate pozitiv. Sunt un canal curat si perfect prin care circula Lumina vindecatoare a Universului, sunt puritatea pe care Creatorul Suprem o doreste!

Toate structurile mele energetice lucreaza in totala rezonanta benefica, perfecta si imperturbabila,  si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos. Toate gandurile negative sunt arse acum din mintea mea si sunt inlocuite de Lumina, iar Lumina determina aparitia gandurilor pozitive, benefice si constructive. Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si din ce in ce mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele de aici si acum.

Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat si pur ca un cristal. Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie, fiecare fibra musculara si fiecare celula nervoasa si elimina in totalitate acum orice gand negativ si orice energie negativa dinmine in pamant pentru a fi reciclate si transformate in Lumina. Lumina vindecatoare a Universului este in totalitate activata in mine acum!

Invoc prezenta tuturor Ingerilor, tuturor Ghizilor Spirituali de Lumina si tuturor fiintelor Divine care ma pot ajuta sa vina acum si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau si negativ, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata, prospera si plina de iubire si de satisfactii pe toate planurile.

Sunt luminos, sunt fericit, sunt benefic! Sunt energic, sunt zambitor, sunt plin de lumina si energie! Ma simt bine, ma simt fericit, ma simt relaxat. Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat! Am tot ce imi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie!

Sunt vindecat! Ma simt bine si perfect sanatos, mult mai bine decat inainte. Sunt vindecat!  Sunt vindecat!  Sunt vindecat!  Multumesc Doamne!