Magazin

Orgoane Terapeutice – VIDEO

ORGOANE  TERAPEUTICE

Energia orgonica este energia primordiala a vietii,este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse. Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila.

Orgonul are o mare afinitate pentru apa, si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele.

Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze, si nu sa se disipe. Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit “aprindere”. Reich a descoperit ca aceasta “incarcare” orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.

Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda.

Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic. Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, “Biopatia cancerului”, cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman. Adaugarea unui cristal natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare orgonica. Don Croft (www.educate-yourself.org/dc/ ) spune ca o combinare de metal si rasina formeaza un material numit “orgonit”.

Impreuna cu sotia sa, Carol, au descoperit ca aceste dispozitive formate din cristale si orgonit au capacitatea de a transforma energia orgonica dezorganizata de procedeele artificiale folosite pe larg de om (microunde, electromagnetism, radiatii nucleare, ganduri negative), in orgon pur, pozitiv. Don Croft a realizat apoi un dispozitiv orgonic numit HHG pentru a neutraliza campul orgonic dezorganizat prezent atat in jurul celebrelor antene si turnuri de microunde folosite de tehnologia telefoniei mobile, cat si in imediata apropiere a centralelor nucleare si a locatiilor cunoscute in care se practica ritualuri satanice deoarece prin cresterea vibratiei alunga demonii.

O varianta ceva mai mica a acestor dispozitive numita “Tower Buster” este folosita pentru a neutraliza orgonul “murdarit” din jurul antenelor de emisie de microunde, cu conditia ca sa se afle la cel mult 400 m de antena. In afara de reducerea campului orgonic deteriorat, dispozitivele orgonice pot fi folosite si in alte scopuri.

Multe persoane au sesizat efecte emotionale pozitive atunci cand au folost un asemenea dispozitiv.

Tendintele si gandurile negative dispar, iar cei care aveau insomnie au beneficiat de un somn odihnitor atunci cand au asezat un dispozitiv orgonic in dormitor.

A fost observata o crestere mai viguroasa a plantelor in vecinatatea unui astfel de dispozitiv. Exista si cateva fotografii Kirlian (care arata aura invizibila cu ochiul liber) a unui astfel de HHG in care se vede un imens clopot auric de culoare albastra ce inconjoara dispozitivul. Prezenta unui astfel de dispozitiv la servici face ca echipa sa devina mai prietenoasa si mai putin agitata.

La un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti. Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi.

Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata. Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate  in mass media,  si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice) dar si  datorate prezentei zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne “otravesc” mintea si sufletul, de cartile de istorie falsa scrise de falsi invatatori. Wilhelm Reich a murit într-o închisoare federala americana pentru o acuzatie care astazi ar stârni râsul oricarui om.

Viata însa nu poate fi subiect de gluma. În anul 1930, Reich a anuntat ca a descoperit o noua energie pe care el a numit-o orgon, si care patrundea intim atât atmosfera cât si toate fapturile vii de pe planeta. A construit dispozitive numite acumulatori orgonici care puteau fi folosite pentru a trata bolile precum cancerul. Parerile sale nu erau însa împartasite de comunitatea stiintifica a momentului.

Întreaga viata a lui Reich a fost una neconventionala, dupa cum s-a descoperit. Reich nu a acceptat compromisul si pentru asta a platit cu viata. El a fost un om obisnuit, direct, simplu, deschis si natural, un adevarat om de stiinta. Toate descoperirile si intentiile lui au fost raportate în mod onest agentiilor guvernamentale responsabile, iar el se astepta sa coopereze direct si nemijlocit cu aceste agentii.

Aceste dispozitize energetice foarte puternice, sint cautate atat de persoane de orientare negativa cat si de orientare pozitiva. Toti il cumpara, pentru a se obisnui cu energia orgone pozitiva, in prezent considerata la moda si destul de moderna, de catre locuitorii acestei planete.

CARACTERISTICI GENERALE: Functioneaza permanent si nelimitat. Nu se consuma si nu se strica niciodata. Nu consuma curent sau alt fel de consumabile. Nu face lucru mecanic si nu are piese ce se uzeaza in timp. Nu necesita instalare si setari. Este de ultimul tip, reflecta zeci de ani de cercetare, studiu si practica in domeniu si sunt si estetice. Aceste orgoane terapeutice sunt si benefice si frumoase.IMG_3812 piramiddd 022 piramiddd 023 piramiddd 024 piramiddd 014 orgooooane 050 orgooooane 051 orgooooane 046 orgooooane 047 orgooooane 048 orgooooane 049

DSCF1849

DSCF1852DSCF1846DSCF1840DSCF1833DSCF1837DSCF1822DSCF1810DSCF1811DSCF1804DSCF1789DSCF1831DSCF1859DSCF1866DSCF1848DSCF1859DSCF1862DSCF1866DSCF1862DSCF1876DSCF1886ORGOANE TERAPEUTICE

DSCF1829

DSCF1872

BETE DE BAMBUS

COD  001 PRET 100 Lei

COD  002 PRET 100 Lei

COD  003 PRET 100 lei

COD  004 PRET  130 lei

P1060020 P1060022 P1060025 P1060026 P1060030