A fost un curs excelent, am invatat mai multe lucruri decat ma asteptam. M-am simtit apreciata si am invatat enorm de multe lucruri fara sa am senzatia ca se intampla asta. Si mai ales, am invatat cum sa fac lucruri.

Mariaour regular client

“Ma bucur ca am avut sansa de a participa la acest training. M-am simtit foarte bine alaturi de ceilalti colegi. Am ”cules” cate o informatie de la fiecare. Si asa cum am mai spus, este unul dintre locurile din care prel privind in urma. Va multumesc! Pentru mine, acest curs a reprezentat un pas inainte in dezvoltarea mea personala. Daca pana sa vin la curs imi era teama sa vorbesc deschis despre ideile mele, in urma acestui curs am invatat nu doar sa fac acest lucru dar si CUM sa-l fac. Abilitatile de prezentare ale trainerului, formatul cursului si daruirea participantilor au facut ca acest curs sa devina o experienta extraordinara pentru mine.

Alexandruour regular customer

„Cel mai mult si mai mult m-au ajutat trainerii, informatiile si explicatiile furnizate de ei, materialele pentru studiu pe care le-am primit si care au fost ideale pentru obtinerea certificarii.

Dianaour regular client