Curs specializare Aromaterapie si Fitoterapie

Au inceput inscrierile pentru Curs specializare Aromaterapie şi Fitoterapie cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE  (acreditat de Ministerul Muncii)!

Despre Aromaterapie…

 Aromaterapia este stiinţa utilizării uleiurilor esenţiale în scopuri terapeutice. Este o “biochimio-terapie” naturală si complexă, bazată pe relaţia dintre componentele chimice ale uleiurilor esenţiale şi acţiunea terapeutică pe care o dezvoltă. Aromaterapia este bazată pe o metodologie riguroasă, rezultată din date ştiinţifice solide, confirmate atât clinic cât şi în laboratoare. Terapie naturală, de calitate superioară şi foarte eficace, aromaterapia completează alte terapii alternative cât şi terapia alopată.

Uleiurile esenţiale au încarcătură vibraţională a plantei, deci sunt energie care se manifestă şi acţionează în plan fizic, energetic, emoţional, mental şi spiritual. Aromaterapia şi-a câştigat cu rapiditate respectul din partea medicilor tradiţionali şi a aromaterapeuţilor calificaţi care nu lucrează numai în particular, ci şi în spitale, ospicii şi cabinete medicale.

Uleiurile esenţiale pătrund în organism prin piele, prin fosele nazale, plămâni şi tractul intestinal, iar apoi sunt transportate prin sânge şi limfă.

Despre Fitoterapie…

Tratamentul fitoterapeutic – utilizează combinaţii de plante medicinale sub diferite forme (pulberi vegetale, macerate la rece, extracte hidroalcoolice, siropuri, loţiuni, unguente naturale, etc) în vederea restabilirii echilibrului şi a înlăturării cauzelor care au generat boala.

Fitoterapia este o terapie care funcţionează pe baza principiilor active existente în plantele medicinale, numai că “laboratorul” este însăsi planta, iar plantele sunt cu adevărat benefice pentru sănătate.

Promotie valabila pentru inscrieri pana la data de 10 septembrie 2019.  Se ofera reducere de 10% pentru fiecare persoana recomandata.

BONUS: Informatii despre Remedii florale Bach -Kramer.

Programari cursuri Bucuresti:

  •  10 – 14 Septembrie 2019 sau 20-22 Septembrie si  28-29 Septembrie
  •  08 – 12 octombrie 2019
  • pentru grupuri  de minim 14 persoane organizam cursuri si in alte orase: Arad, Bacau, Cluj, Iasi, Suceava, …

Numai la noi cu Certificat de absolvire!

Calea spre sănătate este să faci în fiecare zi o baie parfumată şi un masaj aromat „

Ne rezervam dreptul de a modifica datele de incepere a cursurilor in functie de solicitari.

Puteti beneficia de promotia lunii, daca achitati cursul si rezervati loc pentru oricare luna.

Taxa inscriere curs 50% din pretul cursului. Plata integrala a cursului se face la inceputul cursului.

Pentru a beneficia de inscrierea la examen si obtinerea Certificatului de absolvire pentru Specializarea Aromaterapie, Fitoterapie trebuie sa absolviti ambele module.

Va asteptam cu drag!

Informatii si inscrieri:
📞 0747 833 069 / 0729 448 949 / 0724 395 645
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
http://vindecativiata.ro; www.terapiialternative.ro

model certificat absolvire, cursuri formare profesională, vindecativiata.ro, București

AUTORIZATIA NOASTRA pentru cursul REFLEXOTERAPEUT:

 

Comentariile sunt închise.